LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Rutes i itineraris

Aquí trobareu les rutes que us permetran conèixer l’entorn natural del municipi. Us proposem uns itineraris per gaudir de l’entorn de la nostra vila, viure la natura, passejar pels racons més màgics i conèixer més a fons el medi natural de Lliçà d’Amunt. Cada ruta conté dades interessants de tot el que us podeu trobar al llarg del recorregut.

 

Si voleu gaudir de la natura, no us podeu perdre aquesta secció!

 

Rutes

 

 

Catàleg de camins municipals

 

L'any 2013, la Diputació de Barcelona a petició de l'Ajuntament va elaborar un Catàleg de Camins Municipals. Com a element fonamental per ser recollits dins del catàleg, els camins havien de tenir la condició de ser transitables per vehicles rodats, seguint els paràmetres marcats pels Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona. Els camins s'han recollit tenint en compte l'estat i la situació en què es trobaven en el moment de fer l'estudi.

 

Consultar el catàleg

 

 

Rutes saludables

Logo rutes petit

 

L'Ajuntament ha definit cinc rutes adaptades a tothom per ajudar a activar-nos de forma saludable i, alhora, conèixer els encants del nostre poble. Les regidories de Salut i d’Esports de l’Ajuntament han impulsat el programa PAFES (Pla d’Activitat Física, Esport i Salut) i han definit cinc rutes de curta llargada, de baixa dificultat, adaptades a tot tipus de perfils, que ens ajudaran a activar-nos de forma saludable i, alhora, a conèixer més els encants del nostre municipi.

 

Llegeix el contingut de la pàgina
© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75