LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Pla Municipal d'Igualtat d'Oportunitats

Al municipi de Lliçà d’Amunt es van començar a organitzar activitats en el camp de la dona des de 1995. Al començament, l’organització anava a càrrec de les regidories de Benestar Social (actualment denominada Regidoria de Gent gran i Benestar i família) i Esports, posteriorment s’hi incorporà la Regidoria de Cultura.

 

Aquest treball ha evolucionat al llarg dels anys i s’ha convertit en el Pla municipal sobre igualtat d’oportunitats, en què de forma transversal hi participen totes les regidories de l’Ajuntament. Aquest Pla preveu unes línies generals d’actuació en diferents àmbits enfocades a potenciar la igualtat entre homes i dones.

 

Anualment es programen una sèrie d’activitats, destinades tant a homes com a dones, agrupades al voltant de dues dates molt significatives: el 8 de març, dia de la Dona Treballadora, i el 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

 

Tota la informació actualitzada sobre el tema la podreu trobar en aquesta pàgina, a l'Informa't o bé directament a la Regidoria de Gent gran i Benestar i família, coordinadora del Pla d'igualtat.

 

Obre una porta a la igualtat…Participa-hi!

 

PLA D’IGUALTAT 2015-2018 

Llegeix el contingut de la pàgina
© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75