LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Escola Bressol Municipal Nova Espurna

TEMES: Educació

Descripció de l’equipament

L'Escola Bressol Municipal Nova Espurna disposa de 8 aules destinades a la franja d’edat de 0 a 3 anys. El centre educatiu té també una sala polivalent, una àrea administrativa, una cuina pròpia on s’elabora el menjar i un pati amb espai propi per als lactants.

Activitats que organitza

L'Escola Bressol Municipal Nova 'Espurna parteix d´un profund respecte cap a les necessitats i interessos de l'infant, tant a nivell col.lectiu com individual.

 

Entén l'infant com una persona formada, amb característiques que el fan únic, competent i actiu i per això l'escola és un espai de relació, pensat i organitzat per crear situacions d'aprenentatge.

 

El joc és la base d'aquest aprenentatge, per això s'ofereixen propostes de jocs i racons, per tal que l'infant investigui, conegui, aprengui i, a l'hora, desenvolupi el coneixement d'ell mateix, dels altres i dels llenguatges: verbal, plàstic i matemàtic que el faran créixer com a persona.

 

El joc heurístic i la panera de tresors són propostes que s'ofereixen als més petits. Són activitats que els permeten descobrir i experimentar amb objectes com les pedres, el suro, la roba, capses metàl·liques…

 

 

Es fan sortides d'un i dos dies per tal de conèixer altres entorns no tan propers, sempre amb el màxim d'acompanyants adults per tal de vetllar per la seguretat dels infants. Els més grans de l´escola, nens i nenes de 2-3 anys, participen a les activitats culturals (teatre, música, titelles…), juntament amb totes les escoles de la Vall de Tenes i que, generalment, es realitzen a L'Aliança. També es fa un curs de natació de quatre mesos a la piscina de Can Butjosa, per tal d'acostar als infants al medi aquàtic.A més, l’escola compta amb una comissió de pares i mares amb gran predisposició i inicativa per organitzar i participar en múltiples activitats al llarg del curs.


Qui gestiona l'equipament?

 • Nom

  Regidoria d’Educació
 • Adreça

  c. d’Anselm Clavé, 73
 • Horari

  de dilluns a divendres, de 8 a 14 h i tardes de dilluns a dijous de 16 a 19 h
 • Email

  ajuntament@llicamunt.cat
 • Telèfon

  93 841 52 25
 • Fax

  93 841 41 75

Àrea d’influència Zona 1– ZONA DEL NUCLI URBÀ

Comprèn els barris de: Can Farell, Ca l’Artigues, Can Franquesa, Can Xicota, El Pinar, Les Oliveres, Nucli urbà, Pineda Feu, Barri Xicota, Santa Justa, Migdia, Merlès, La Serra- Ballestà, La Cruïlla, El Pla, Can Peret Manent.


Dades de contacte

Adreça: C. de Llívia, 2

Telèfon: 93 841 53 31

Email: espurnaeb@llicamunt.cat

Horari
de dilluns a divendres de 8 a 17 h

Llegeix el contingut de la pàgina

Imatges relacionades

 • Exterior de l'escola bressol Nova Espurna

  Exterior de l'escola bressol Nova Espurna

 • Aula

  Aula

 • Aula

  Aula

 • Aula

  Aula

 • Pati

  Pati

 • Pati

  Pati

Documentació adjunta

© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75