LLiçà d'Amunt

Ajuntament de Lliçà d'Amunt
Escut Ajuntament de Lliçà d'Amunt

Registre civil

És un registre que depèn del Ministeri de Justícia, en el qual figuren inscrits tots els esdeveniments que succeeixen a partir del naixement d’una criatura: emancipació, casament, separació o divorci si és el cas, i defunció.

 

En el Registre Civil de residència es poden inscriure: els naixements, els matrimonis celebrats al mateix municipi i les defuncions ocorregudes al domicili, i també es poden tramitar expedients de filiació, de modificacions de nom i cognoms, d’adopcions, de rectificació d’errors en inscripcions, etc., encara que la inscripció principal sigui fora del municipi de residència.

 

De la mateixa manera, es poden sol·licitar: fes de vida, duplicats del llibre de família, certificacions de naixement, matrimoni i defunció, etc.

 

En aquesta secció podràs informar-te de tots els tràmits que pots realitzar, la documentació que cal aportar per fer-los i els horaris d’atenció al públic.


On està situat i com contactar-hi

  • Adreça: c. de Rafael Casanovas, 8, 1a planta
  • Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. Poden trucar per demanar informació i concertar entrevista al telèfon 93 860 72 14.
  • Telèfon per a informació: 93 860 72 14
  • Fax: 93 841 41 75


Llegeix el contingut de la pàgina
© Ajuntament de Lliçà d'Amunt · C/ Anselm Clavé, 73 · 08186 · Tel. 93 841 52 25 · Fax. 93 841 41 75